top of page

Verzenden & Retourneren

Gratis verzending in Nederland & België + levering binnen 14 werkdagen.
* i.v.m. de extreme drukte bij alle bezorgdiensten kunnen wij niet altijd deze levering garanderen. Maar wij doen natuurlijk onze uiterste best. * voor prints groter dan 180 cm geldt sowieso een langere levertijd.

Retourneren

We willen dat je 100% tevreden bent. Hang daarom onze kunst 7 dagen op proef aan de muur. Hierna heb je nog 7 dagen om het product retour te sturen. Na ontvangst retourzending krijg je binnen 14 dagen het volledige orderbedrag exclusief administratie- en verzendkosten ( 50 euro) gecrediteerd. De kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De foto-art wordt door ons op beschadigingen en de originele verpakking gecontroleerd wanneer wij het pakket ontvangen.

De volgende voorwaarden hebben betrekking tot retourneren:

  • Het artikel is onbeschadigd / krasvrij

  • Het artikel is compleet

  • Het artikel zit in de originele verpakking (doos moet herbruikbaar zijn)

  • Het artikel is niet op maat gemaakt (zie bovenstaande)

  • Het artikel is niet aangepast door jezelf of anderen

  • Voldoe jij aan de voorwaarden en wil je iets retourneren, neem dan contact met ons op via info@swopart.com.  Je ontvangt van ons een retourformulier.

Na 30 dagen zijn wij wettelijk niet meer verplicht de retourzending te accepteren. 


LET OP! formaten van en groter dan 100x150 kunnen alleen per koerier worden geretourneerd.


Pakketten kleiner dan 100x150 kun je retour sturen met bv PostNL, DHL, dpd, myparcel, alle retourzendingen moeten verzekerd retour worden gestuurd. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

bottom of page