top of page

Jasper Lubberts is een Nederlandse kunstenaar en oprichter van Trapart te Apeldoorn. Trapart is bekend om de graffiti en de fantasierijken gezichten. Lubberts is 8 jaar geleden begonnen als graffiti artiest met schetsen op papier die hij vervolgens op canvas en op muren maakte. Voor Swop Art Remasterde hij drie werken. 

Jasper Lubberts

Onderweg naar Morgen.jpeg

Onderweg naar morgen

Prijs: €600,- incl. BTW

Afmetingen: 88 x 73 cm

1.Tussen de bomen het bos niet meer zien.jpg

Tussen de bomen zie ik het bos niet meer

Prijs: €600,- incl. BTW

Afmetingen: 105 x 59 cm

Lady

Prijs: €250,- incl. BTW

Afmetingen: 45 x 44 cm

Motivatie van de kunstenaar

Graag werk ik mee, samen met andere talentvolle kunstenaars vanuit verschillende disciplines, om Remastered Art onder de aandacht te brengen. Juist door de samenwerking binnen ons collectief draag ik bij aan een bijzondere collectie van unieke nieuwe “Masterpieces”.

De huidige tijd dwingt ook ons kunstenaars om met alle materialen die we gebruiken heel bewust en duurzaam om te gaan. Met dit gegeven als uitgangspunt heb ik een gedateerd bestaand kunstwerk gekozen, dat ergens op een zolder lag te verstoffen. Deze heb ik bewerkt,  een tweede laag / een up-date, gegeven, waarbij mijn eigen gebruikelijke stijl leidend is gebleven. Hierdoor is het leven van een oud doek niet alleen op een hele duurzame en innovatieve manier het verlengt, maar is er ook een zeer interessante samensmelting van een oude & een nieuwe meester op één doek ontstaan. Een ontmoeting als het ware van 2 creatieve zielen. Het oude doek is als het ware “geremastered” (overmeesterd).

bottom of page